Veel mensen hebben er wel van gehoord, de nieuwe frituurpan: de AirFryer! Maar de AirFryer is veel meer dan alleen een frituurpan, het is een alles in één kook apparaat! Het is waar, u kunt er uw snacks en friet in frituren, maar dan op een gezonde manier. Maar naast het frituren kunt u er ook in bakken, grillen en zelfs braden. Zo maakt u de ene avond een lekkere kroket en de volgende dag een malse biefstuk. Velen zijn u al voorgegaan en hebben het gemak en de heerlijke smaak van de AirFryer al geprobeerd. Sommige mensen zweren nu bij de AirFryer en dat zult u ook doen als u het eenmaal geprobeerd heeft!

Hoe werkt de AirFryer?

Met behulp van snel circulerende hete lucht en een perfecte temperatuur balans heeft de AirFryer geen olie of vet nodig. Hierdoor worden uw gerechten op een gezondere manier klaar gemaakt. Een kroket of patatje op zich is niet zo slecht, het is het vet wat het zo slecht maakt. Door gebruik te maken van hete lucht, wat dat is het simpel gezegd, wordt uw eten net zo lekker als op de traditionele manier koken. Het is alleen met de AirFryer sneller, gemakkelijker en vaak nog lekkerder dan eerst!

Welke voordelen heeft de AirFryer nog meer?

De buitenkant is zo geïsoleerd dat deze niet warm wordt, perfect voor huishoudens met kleine kinderen of wat onhandigere grotere kinderen. Daarnaast zijn de onderdelen van de AirFryer gemaakt om in de vaatwasser te kunnen, waardoor de AirFryer vele malen gemakkelijker schoonmaakt dan bijvoorbeeld de traditionele frituurpan. Een ander voordeel is de geur, de AirFryer is vrijwel geheel geurloos, dus u heeft na een avondje frituren niet nog dagen lang last van die vet lucht. Welke reden u ook heeft, de AirFryer is een perfect apparaat voor elk gezin. Koop vandaag nog uw AirFryer!

Posted by admin